Läs om vår hantering av Covid-19.

Antagningen på Montessori Mondial Mälarhöjden

Vad roligt att du är intresserad av vår skola! Här beskriver vi hur antagningen går till steg-för-steg, för att göra det enklare för dig som vårdnadshavare när du söker till vår skola.

Antagning till grundskola

Här kan du läsa om hur du går tillväga för att söka till vår skola. Varje läsår tar vi in elever till förskoleklass genom Stockholm stads antagningstjänst. För att kunna bli erbjuden en plats hos oss i förskoleklass genom antagningstjänsten, behöver ditt barn även stå i vår kö. Eventuellt intag till övriga årskurser sköts helt av oss på skolan och går inte via antagningstjänsten. Dock behöver ditt barn stå i vår kö även för dessa intag.

Ställ ditt barn i kö till Montessori Mondial Mälarhöjden

 

 

 

1

Läs på om skolan

Innan du söker till skolan kan det vara en bra idé att läsa lite mer om oss och hur vi jobbar på Montessori Mondial Mälarhöjden. Det kan du göra här!

2

Besök oss

Besök oss på öppet hus eller gå på någon av våra visningar för att få en uppfattning om hur skolan fungerar.

3

Ställ dig i kö

När du känner dig redo ställer du ditt barn i kö till vår grundskola. För intagning till förskoleklass gör du alltså din ansökan via Stockholm stads antagningstjänst.

4

Antagningsbesked

Du kommer att få ett antagningsbesked där du får veta om du blivit erbjuden en plats hos oss. Kom ihåg att du måste tacka ja inom en viss tid för att få platsen.

Ställ ditt barn i kö

Har du frågor om antagning och kö?

Har du fortfarande frågor om antagningsprocessen eller våra rutiner är du varmt välkommen att kontakta oss på malarhojden@montessorimondial.se.