×
 

Hoppa till innehållet

Montessori Mondial Lidingö

Hösten 2024 öppnar Montessori Mondial Lidingö! På Montessori Mondial arbetar vi enligt montessoripedagogiken från förskolan ända upp till nionde klass. Det innebär att vi tar tillvara på barnens naturliga drivkrafter i undervisningen. Vi anpassar beprövad montessoripedagogik efter den senaste forskningen och arbetar utifrån en vetenskaplig grund.

Två elever på Montessori Mondial Lidingö sitter vid ett bord och tittar på en jordglob.

Resultat att vara stolt över

Vi bedriver en skola där barnen står i centrum. Här ges barnen frihet samtidigt som de lär sig att ta ansvar. Vi vet nämligen att när naturliga drivkrafter får spelrum växer starka och trygga individer. Att tro på sig själv och lita till sin egen förmåga är den bästa grunden för ett livslångt lärande.

Det här är Montessori Mondial

 • Vår moderna montessori­­pedagogik

  På Montessori Mondial anpassar vi beprövad montessoripedagogik efter dagens förutsättningar, med ett tydligt globalt perspektiv. Tillsammans har vi varit nytänkande i 100 år.

  Pedagog står bakom två elever och pratar med dem
 • Resultatinriktad undervisning för ett livslångt lärande

  Vi bedriver en skola där barnen står i centrum. Här ges barnen frihet samtidigt som de lär sig att ta ansvar. Vi strävar hela tiden efter att utveckla eleven, men även den sociala och mondiala miljön.

  Fem elever sitter och studerar
 • Tillsammans bygger vi resultat

  Vi är flera skolor som tillsammans bygger resultat att vara stolta över. Genom att stå på en gemensam grund, där vi samarbetar och delar erfarenheter, skapar vi optimala montessoriskolor.

  Två elever gör en skoluppgift på klassrummets golv

Vill du veta mer om Montessori Mondial Lidingö?

Under våren kommer vi att erbjuda tillfällen för att besöka oss på skolan och höra om Montessori Mondials arbete med modern montessoripedagogik.

Ställ ditt barn i kö till Montessori Mondial Lidingö

 1. 1

  Läs på om skolan

  Innan du söker till skolan kan det vara en bra idé att läsa lite mer om oss och hur vi jobbar på Montessori Mondial. Det kan du göra här!

 2. 2

  Besök oss

  Besök oss för att få en uppfattning om hur för- eller grundskolan fungerar.

 3. 3

  Ställ dig i kö

  När du känner dig redo gör du en ansökan till för- eller grundskolan. Mer information hittar du här.

 4. 4

  Antagningsbesked

  Vi återkommer med erbjudande om plats, som du sedan får tacka ja till. Kom ihåg att du måste tacka ja inom en viss tid för att få platsen.

Montessori Mondial Lidingö

Besöksadress

Vesslevägen 3
181 45 Lidingö

Kontakt

076-0196665