×
 

Hoppa till innehållet

Ställ ditt barn i kö

Vad roligt att du är intresserad av Montessori Mondial Nacka! Här kan du läsa mer om hur du ställer ditt barn i kö hos oss.

På den här sidan kan du ställa dig i kö till både förskola och grundskola på Montessori Mondial Nacka. Du ställer ditt barn i kö till vår förskola via Nacka kommuns hemsida och till vår förskoleklass och grundskola via vårt eget formulär.

Nedanför hittar du länkarna till ansökningsformulären. Klicka på dem för att ställa ditt barn i kö till skolan. Du kan även läsa mer om våra antagningsrutiner och hur processen går till. Har du frågor utöver det är du välkommen att kontakta oss.

Observera att platser till förskoleklass i första hand erbjuds barn i vår egen förskola. Om vi har fler barn i förskolan som ska börja förskoleklass än vi har platser i förskoleklass, erbjuds platserna i turordning/tid på förskolan. Därefter gäller våra övriga köregler i mån av plats.

En glad elev som sitter och skriver

Har du frågor om köanmälan?

Vänligen maila oss på nacka@montessorimondial.se.

Vill du veta mer om Montessori Mondial?

 • Läs om vår skola!

  Vi tar vara på elevernas nyfikenhet och deras eget driv att prova på och lära sig nya saker. Kika här om du vill veta mer om vår skola och hur vi jobbar med modern montessoripedagogik.

  En lärare sitter på huk mellan två elever och hjälper dem
 • Vill du besöka oss?

  Här hittar du våra tider för öppet hus! Besök våra lärmiljöer, träffa pedagogerna och ställ alla dina frågor. Du kan alltid ta kontakt med oss direkt om du har frågor om skolan.

  Två elever gör en skoluppgift på klassrummets golv
 • Mer om antagningen

  Ta del av vår guide för hur du ställer ditt barn i kö till oss – steg för steg. Du får också svar på de vanligaste frågorna om antagningsprocessen.

  Fyra elever sitter och studerar