×
 

Hoppa till innehållet

Ställ ditt barn i kö

Vad roligt att du är intresserad av Montessori Mondial Kungsholmen! Här kan du läsa mer om hur du ställer ditt barn i kö hos oss.

På den här sidan kan du ställa dig i kö till både förskola och grundskola på Montessori Mondial Kungsholmen. Klicka på respektive länk nedan för att ställa ditt barn i kö. Har du några frågor kring att ställa ditt barn i kö är du varmt välkommen att kontakta oss.

Observera att platser till förskoleklass i första hand erbjuds barn i vår egen förskola. Om vi har fler barn i förskolan som ska börja förskoleklass än vi har platser i förskoleklass, erbjuds platserna i turordning/tid på förskolan. Därefter gäller våra övriga köregler i mån av plats.

En glad elev som sitter och skriver

Har du frågor om köanmälan?

Vill du veta mer om Montessori Mondial?

 • Läs om vår skola!

  Vi tar vara på elevernas nyfikenhet och deras eget driv att prova på och lära sig nya saker. Kika här om du vill veta mer om vår skola och hur vi jobbar med modern montessoripedagogik.

  En lärare sitter på huk mellan två elever och hjälper dem
 • Få svar på frågor

  Här hittar du svar på de vanligaste frågorna om vår skola. Kanske finner du även svar på dina frågor här. Om inte är du alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

  Fyra elever sitter och studerar
 • Mer om antagningen

  Ta del av vår guide för hur du ställer ditt barn i kö till oss – steg för steg. Du får också svar på de vanligaste frågorna om antagningsprocessen.

  Fyra elever sitter och studerar