Läs om vår hantering av Covid-19.

Antagningen på Montessori Mondial Linköping

Vad roligt att du är intresserad av vår skola! Här beskriver vi hur antagningen går till steg-för-steg, för att göra det enklare för dig som vårdnadshavare när du söker till vår skola.

Antagning till förskola och grundskola

Du ställer ditt barn i kö till vår förskola genom Linköping kommun som hanterar antagningen för förskolor. Det finns instruktioner på deras hemsida om hur du gör för att ansöka till vår förskola. För förskola och fritidshem följer vi Linköping kommuns kö- och avgiftssystem. För att ställa ditt barn i kö till våran grundskola ansöker du via vårt formulär. Grundskolan är kostnadsfri. Nedan hittar du länkarna för att söka till våran förskola alternativt grundskola.

Kom ihåg att ställa ditt barn i kö till både förskolan och grundskolan då det inte sker någon automatisk övergång från förskola till förskoleklass.

Ställ ditt barn i kö till Montessori Mondial Linköping

1

Läs på om skolan

Läs gärna på om skolan innan du ansöker, för att lära dig mer om oss och vår verksamhet på Montessori Mondial. Det kan du göra här!

2

Besök oss

Du får gärna besöka oss genom att komma på öppet hus eller boka en personlig visning för att få en inblick i vår förskola och skola.

3

Ställ dig i kö

Du ansöker till vår förskola genom Linköpings kommun här. För att ansöka till vår förskoleklass och grundskola fyller du i vårt formulär.

4

Antagningsbesked

Vi hör av oss och meddelar om ditt barn fått en plats hos oss. Kom ihåg att tacka ja inom en viss tid för att få platsen.

Ställ ditt barn i kö

Har du några frågor om antagning och kö?

Har du fler frågor om antagningsprocessen eller våra rutiner är du välkommen att kontakta oss.