×
 

Hoppa till innehållet

Ställ ditt barn i kö

Vad roligt att du är intresserad av Montessori Mondial Linköping! Här kan du läsa mer om hur du ställer ditt barn i kö hos oss.

Via knappen nedan kan du ställa ditt barn i kö till vår grundskola och förskoleklass genom att fylla i vårt ansökningsformulär. För ansökan till förskola och fritids ansöker du via Linköpings kommun. Är det något du undrar över är du varmt välkommen att kontakta oss.

Kom ihåg att du behöver ansöka till både förskola och förskoleklass om du vill att ditt barn ska fortsätta i vår grundskola. Det sker tyvärr ingen automatisk övergång från förskola till grundskola.

En glad elev som sitter och skriver

Har du frågor om köanmälan?

Kontakta gärna vår administratör ifall du har frågor eller behöver hjälp med ansökan.

Vill du veta mer om Montessori Mondial?

 • Läs om vår skola!

  Vi tar vara på elevernas nyfikenhet och deras eget driv att prova på och lära sig nya saker. Kika här om du vill veta mer om vår skola och hur vi jobbar med modern montessoripedagogik.

  En lärare sitter på huk mellan två elever och hjälper dem
 • Vill du besöka oss?

  Här hittar du våra tider för öppet hus! Besök våra lärmiljöer, träffa pedagogerna och ställ alla dina frågor. Du kan alltid ta kontakt med oss direkt om du har frågor om skolan.

  Två elever gör en skoluppgift på klassrummets golv
 • Mer om antagningen

  Ta del av vår guide för hur du ställer ditt barn i kö till oss – steg för steg. Du får också svar på de vanligaste frågorna om antagningsprocessen.

  Fyra elever sitter och studerar