×

 

Montessori Mondial fritidshem

Vi har vår fritidsverksamhet öppen innan och efter skoldagen. Tillsammans hittar vi på roliga saker såsom pyssel, utelekar och åker iväg på utflykter.

Ansök till vårt fritids

Du ansöker till vårt fritidshem via Linköping kommun. Klicka här för att komma till deras hemsida.

Våra två fritidshem

På Montessori Mondial Linköping har vi två fritidshem. På Pingvinen går barn från förskoleklass–årskurs 1. På Sälen går de lite äldre eleverna i årskurs 2 och 3.

Hos oss är fritidsverksamheten en naturlig fortsättning på den ordinarie skoldagen, där vi kompletterar de aktiviteter och teman som barnen fått arbeta med och lärt sig under dagen.

Vad gör vi på fritids?

Vi planerar roliga och lärorika aktiviteter och utflykter för de barn som går hos oss. Tillsammans utforskar vi nya områden, pysslar och ser till att barnen får ordentligt med rörelse.

Det är viktigt att eleverna känner säkerhet och trygghet på sitt fritids. Vi tränar tillsammans på att vara snälla mot varandra, visa omsorg och empati, för att på så vis tillvarata på de ideologier som montessori bygger på.

Fritids öppettider

Fritids öppnar varje dag klockan 07.00. Vi kan i viss mån även öppna innan dess på förskolan.

Kom ihåg att se till att ditt barn har med sig ytterkläder efter säsong eftersom verksamheten är ute i alla väder.

Vad kostar fritidsverksamheten?

Vi utgår från Linköping kommuns maxtaxa för fritidsverksamhet.

Har du frågor om vårt fritids?

Kontakta oss gärna för att få personlig hjälp och svar på dina frågor. Nummer till fritids (efter klockan 13.00): 0730-71 51 15.