×
 

Hoppa till innehållet

Ställ ditt barn i kö

Vad roligt att du är intresserad av Montessori Mondial Lund! Här kan du ställa ditt barn i kö till oss via knappen nedan.

Klicka på knappen nedan för att ställa ditt barn i kö till vår skola. Ska ditt barn börja förskoleklass ska du även göra ett skolval, d.v.s du väljer oss som förstahandsval, på Lunds Kommuns hemsida.

Här kan du även läsa mer om våra antagningsrutiner och hur processen går till. Är det något du undrar över? Ta en titt på vanliga frågor eller så är du välkommen att kontakta oss.

En glad elev sitter vid sin skolbänk och skriver

Har du frågor om köanmälan?

Kontakta gärna vår rektor ifall du har frågor eller behöver hjälp med ansökan.

Vill du veta mer om Montessori Mondial?

 • Läs om vår skola!

  Vi tar vara på elevernas nyfikenhet och deras eget driv att prova på och lära sig nya saker. Kika här om du vill veta mer om vår skola och hur vi jobbar med modern montessoripedagogik.

  En lärare sitter på huk mellan två elever och hjälper dem
 • Vill du besöka oss?

  Här hittar du våra tider för öppet hus! Besök våra lärmiljöer, träffa pedagogerna och ställ alla dina frågor. Du kan alltid ta kontakt med oss direkt om du har frågor om skolan.

  Två elever gör en skoluppgift på klassrummets golv
 • Mer om antagningen

  Ta del av vår guide för hur du ställer ditt barn i kö till oss – steg för steg. Du får också svar på de vanligaste frågorna om antagningsprocessen.

  Fyra elever sitter och studerar